Afslanken in de warmte afslankcabine

TFM warmte afslankcabine, de methode voor afslanken die jaren geleden in Zwitserland ontwikkeld is en die wereldwijd haar kwaliteit en doeltreffendheid heeft bewezen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Twee maal per week doet u een half uur oefeningen, gemakkelijk liggend in een cabine waarin het ongeveer 40ºC is. U begint met een basisschema voor buik, billen en benen zodat uw lichaam voorbereid is op de volgende schema’s en daarna krijgt u steeds een persoonlijk schema dat gericht is op uw probleemzones. In de cabine zitten hand- en voetlussen die voor weerstand zorgen tijdens de oefeningen waardoor u intensief maar comfortabel traint en afslankt op de door u gewenste plaatsen.De warmte voorkomt spierpijn, de oefeningen zorgen voor een goede doorbloeding en overtollig vet verdwijnt op plaatsen waar u dat wilt. De oefeningen zijn niet zwaar en iedere vrouw en man, zowel jong als oud, kan ze met plezier uitvoeren. De training gebeurt onder individuele begeleiding in een rustige en ontspannen sfeer. Mannen worden door onze mannelijke trainer begeleid omdat de oefeningen in de cabine voor de man weer heel anders zijn dan voor een vrouw. De ervaring leert, dat rugproblemen en reumatische klachten zelfs sterk kunnen verminderen.

Wat kunt u bereiken?

Door de gerichte oefeningen corrigeert u uw figuur plaatselijk, daar waar u het wilt en op een natuurlijke wijze. Maar u bereikt nog meer:

  • uw conditie verbetert aanzienlijk;
  • u zult meer energie hebben en vitaler zijn;
  • uw spieren zullen sterker en steviger worden;
  • uw doorbloeding verbetert en uw cellulitis vermindert;
  • u verliest gegarandeerd 10 cm in lichaamsomvang.

Elke week wordt u gewogen met een weegschaal die niet alleen uw gewicht weer geeft maar ook uw vocht en vet huishouding in kaart brengt. Samen met een nauwkeurige meting van uw lichaam aan het begin van de oefenperiode en na tien trainingen krijgt u een exact beeld van wat u bent afgevallen en waar. Na het in kaart brengen van deze gegevens worden de trainingen afgestemd op wat voor u belangrijk is, om een zo’n optimaal resultaat te behalen.
Bij gebruik van Momentum Afslankkuur kunt na één week het trainings programma in de TFM warmtecabines gaan volgen. Het resultaat wat u dan boekt is verbluffend.

Contact

Wilt u meer te weten komen over Silky Skin of een afspraak maken?
Dan kunt u contact opnemen met: